Book and Stay Eindhoven

Short stay appartementen voor tijdelijk verblijf

Heeft u weleens gedacht om een dag, weekend of week door te brengen in een modern gemeubileerd appartement in plaats van een hotel? Een leuk alternatief, is het kiezen voor short stay. Dit is wat Book and Stay Eindhoven mogelijk maakt. Bij de appartementen van Book and Stay Eindhoven bieden wij de luxe van een hotel en de vrijheid van een eigen, modern gemeubileerde appartement in het centrum van Eindhoven. 

Voor het tijdelijk huren van gemeubileerde appartementen vanaf 2 nachten, de zogenaamde short stay, kunt u terecht op Book and Stay Eindhoven. Op onze website vindt u een overzicht van ons actuele aanbod met bijbehorende beschikbaarheid.
Ook kunt u bij ons terecht met speciale verzoeken voor het huren van een appartement voor een langere periode. Wij hebben namelijk een groot netwerk van gemeubileerde appartementen aanbieders in en om de regio Eindhoven.

Wij zijn in het bezit van appartementen die volledig gemeubileerd worden aangeboden voor expats, zakelijke toeristen, vrijetijd toeristen, internationale studenten en andere bezoekers van de stad Eindhoven.

Book and Stay Eindhoven draagt sterk bij aan de totale tevredenheid van de klant door het leveren van kwalitatieve appartementen, evenals het leveren van uitstekende service aan onze gasten. Dit resulteert in een zeer goede klanttevredenheid vanuit onze verschillende partners zoals Booking.com en Airbnb.

Onze missie is om op bijzondere plekken te kunnen verblijven in de stad Eindhoven, zonder daarvoor een hotel te moeten bezoeken. U kunt direct boeken voor een verblijf van minimaal 2 nachten in de technologie en design stad Eindhoven.

neem contact op